1. Järjestäjä
Vino Nostrum OÜ, Pagari 1, 10133, Tallinna, Viro. Rekisteritunnus 12657900. Myöhemmin tässä tekstissä kilpailun järjestäjä.
2. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua ajalla 13.10 – 18.11.2017.
3. Osallistuminen
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa. Kilpailuun osallistutaan täyttämällä osallistumislomake. Puutteellisesti täytettyjä lomakkeita ei hyväksytä. Arvontaan voi osallistua vain kerran. Vino Nostrum ei tarkista kilpailuun osallistuvien nettiselaimia. Kilpailun järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mikäli voittaja ei voi/halua vastaanottaa palkintoa, arvotaan uusi voittaja.
4. Palkinto
Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 1 (yksi) 2 (kahden) hengen matka Italiaan viinitilalle. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen. Kilpailun järjestäjä vastaa arpajaisverosta.
5. Arvonta
Arvontaan osallistuvat kaikki 18.11.2017 klo 19:00 mennessä palautuneet lomakkeet. Arvonta suoritetaan Astoria-salissa Unearthed Wines tapahtuman päätteeksi . Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.
6. Voitosta ilmoittaminen ja voiton lunastaminen
Kaikille arvonnassa voittaneille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse tai puhelimitse ja pyydetään vahvistusta osallistumiselle. Jos ajankohta ei sovi voittajalle, arvotaan tilalle uusi voittaja.
7. Vastuut
Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Kaikki arvontaan osallistuneet sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailun järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä.
Helsingissä 13.10.2017
Vino Nostrum OÜ